Miljöpartister tar täten i sociala medier

Tidningen Miljöaktuellt har listat de hundra viktigaste opinionsbildarna inom hållbarhetsområdet på sociala medier. Det är en glädjande läsning för oss gröna, då många miljöpartister är med.

Bland annat Åsa Romson, vice statsminister och Per Bolund, konsument- och finansmarknadsminister hamnar högt upp på listan. Från Miljöpartiet Värmland kan vi glädjas över att Mikael Jern, vår kommunpolitiker i Hammarö, inkluderas.

mikael_jern det är mäktigt att komma in på denna lista med stora företag och kända miljöprofiler. Jag är hedrad och kommer fortsätta mitt opinionsbildande på Twitter och är mer peppad än någonsin! berättar Mikael Jern för MP Värmlands blogg.

Till vardags arbetar Mikael på HR-staben för Landstinget i Värmland, har ett engagemang i Skoghalls IBK, samt är aktiv motionär.

”Rapporten rankar företag, politiker, organisationer och opinionsbildare inom hållarbarhet med utgångspunkt i det digitala samtalet på Twitter. De som hamnar i toppen på listan har visat högst trovärdighet och engagemang i sociala medier”, skriver tidningen Miljöaktuellt.

Text: Robert Halvarsson

Listan i sin helhet finner du här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s