Stina Bergström och Jesper Johansson omvalda som språkrör i Värmland

20140322_MPvarmland

Miljöpartiet i Värmland höll årsmöte i Högboda under lördagen. Språkrören Stina Bergström och Jesper Johansson blev enhälligt omvalda, liksom även ordföranden Monika Bubholz. Flera medlemmar uttryckte stor uppskattning av hur språkrören lyfter trafikfrågorna, inte minst frågan om de nedläggningshotade tågstationerna, och visar att Miljöpartiet är det parti som bryr sig om landsbygdens invånare.

– Det känns jätteroligt nu när vi närmar oss valrörelserna, säger Stina Bergström. Nya medlemmar strömmar till. Allt fler människor märker att Miljöpartiet har den bästa politiken, både för miljön och för ett mänskligare samhälle.

– Vi har gott hopp om framgångar både i EU-valet, riksdagsvalet och landstingsvalet, säger Jesper Johansson. Det som kan rädda de hotade tågstationerna nu är en rejäl valframgång för Miljöpartiet i landstinget, så att de andra partierna blir tvungna att förhandla med oss om kollektivtrafiken.

Övriga ledamöter i styrelsen för Miljöpartiet i Värmland blev Eva Hallström, Lars-Ola Westerlund, Mia Breivik, Tony Nilsson, Anders Hallström och Birgitta Kahn. Till ersättare i styrelsen valdes Annika Arnesdotter, Birgitta Karstensson, Frida Bergman, Stefan Norén och Muhammed Said.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s